Wat is er aan de hand in Sprookjesland?

De nieuwe familievoorstelling van Toneelgroep Voetlicht! Een sprookje over sprookjes; voor jong en oud van 7 tot 700 jaar.

Er was eens… een jongen, die helemaal gek was van sprookjes. Die jongen heette Robin. Robin kon urenlang lezen in zijn sprookjesboeken of staren naar zijn schilderij met allemaal sprookjesfiguren. Het was dan ook niet gek dat hij alles wist van sprookjes.

Op een dag, of eigenlijk op een nacht, gebeurt er iets vreemds… Robins hele sprookjesschilderij is in de war en bij alle sprookjesfiguren ontbreekt iets belangrijks. Roodkapje is haar rode kapje kwijt en Klein Duimpje zijn zevenmijlslaarzen. Ook de Gelaarsde Kat heeft geen laarzen meer, Assepoester mist haar glazen muiltje en alle zeven dwergen van Sneeuwwitje zijn foetsie!

De Fee is ook al haar toverstokje kwijt en besluit om de hulp van Robin in te schakelen, want zonder al die spullen kunnen de sprookjes niet bestaan. En wie kan nou beter helpen dan Robin, die alles weet van sprookjes? Robin gaat mee naar Sprookjesland in de hoop om antwoord te krijgen op de brandende vraag: “Wat is er aan de hand in Sprookjesland?”

“Wat is er aan de hand in Sprookjesland?” is een spannend en komisch toneelstuk in twee bedrijven en geschikt voor jong en oud. Het is geschreven door Sanne van den Broek van Broek Theaterproducties.

Bekijk de trailer:

Script:
– Sanne van den Broek

Regie:
– Hans Redeke

Personages:
– Robin: Lucas Kosterman
– Moeder: Willemijn Kleine
– Fee: Lieke Drenker
– Roodkapje: Hieke Frietema
– Klein Duimpje: Gerard Schalkwijk
– Gelaarsde Kat: Hubert Bogerd
– Sneeuwwitje: Madeline van Meurs
– Assepoester: Jeanet Beerthuijzen
– Prinses op de Erwt: Willemijn Kleine
– Fakir: Rob Lancee
– Prins not-so-Charming: Bas Blaauboer
– Boze stiefmoeder: Mandy Kosterman