Reserveren

Reserveer hier uw kaarten voor onze voorstelling
“Jakhalzen op Happy Island”

Kaartjes kosten €10 per stuk, behalve de try-out op vrijdag 1 februari 2019 – die kost €7,50. Een try-out is een gewone, volledige voorstelling, waarbij de acteurs alleen nog moeten wennen aan de reacties van het publiek.

Let op: wij spelen zowel avondvoorstellingen als matinees! Kijk dus goed of u kaarten reserveert voor een middag- of voor een avondvoorstelling. De aanvangstijd van de avondvoorstellingen op vrijdag en zaterdag is om 20:00 uur; de aanvangstijd van de matinees op zondag is om 14.30 uur. Zondag 3 februari is inmiddels uitverkocht.

Met behulp van het formulier hieronder kunt u kaarten reserveren voor de voorstelling “Jakhalzen op Happy Island”. Om de reservering goed te laten verlopen, hebben wij uw naam, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Na het invullen van het formulier ontvangt u namelijk een e-mail met een reserveringsnummer en een betalingsverzoek. Het telefoonnummer hebben wij nodig om snel contact op te kunnen nemen mocht dat nodig zijn.

De overige, niet verplichte, gegevens gebruiken wij om in de toekomst mensen op de hoogte te houden over nieuws rondom Voetlicht. U kunt in het formulier aangeven als u dat graag zou willen. Doet u dit niet, dan worden uw gegevens na de voorstelling verwijderd uit ons systeem.

Aanhef
Donateur (Vriend van Voetlicht)
Uw contactgegevens
Uw Reservering
Overige informatie
Wilt u op de hoogte blijven van nieuws rondom Voetlicht?