Gepost op

Ellis

25 augustus 2018

Onze Ellis, acteur, decorbouwer en bestuurslid, is helaas op 17 augustus 2018 overleden. Zij was een veelzijdig en contrastrijk actrice. Zij speelde iedere rol met zoveel overtuiging dat je niet anders kon dan haar geloven: van de vertederende kat in Alice in Wonderland tot een zwaar getraumatiseerde zeemansdochter in De Ronselaar. Om van zeemansdochter naadloos over te stappen in robuuste werkbroek en stevige schoenen en zich te storten op de afbreekklus. Voor de decoropbouw was daar weer de beeldend kunstenaar Ellis die een oude kartonnen doos nog tot leven kon laten komen. Haar Groningse nuchterheid kwam vaak naar boven als ze in een bestuursvergadering het besproken onderwerp in 3 woorden kon samenvatten.
Ons diepste medeleven gaat uit naar haar gezin, familie en vrienden. Ellis, je zal voor ons altijd een inspiratiebron blijven.