Gepost op

Doodleuk op Fort Maarsseveen

Zondag 12 september jl. speelden Voetlicht drie maal hun eigen stuk “Doodleuk” tijdens Festival Vort! op Fort Maarsseveen, en de open monumentendag van de gemeente Stichtse Vecht. Er werd muziek gemaakt, gedanst, geknutseld en toneel gespeeld.
‘Doodleuk’ is een hilarische improvisatie van een afscheidsavond, voor de uitvaart van een plotseling overleden vrouw, moeder, zus en zakenpartner/minnares. Terwijl de naasten de laatste zaken bespreken met de uitvaartondernemer, is de geest van de overledene in hun midden. Ze probeert contact te krijgen, want ze heeft nog iets belangrijks te vertellen over de aandelen. Echter, niemand lijkt haar te horen. Of toch wel? Voor zij zal vertrekken naar het hiernamaals, is zij getuige van de ware aard van haar ‘treurende’ dierbaren.
Hoe zal het aflopen met de aandelen?